Nieuwe versie handboek beschikbaar

Vandaag is het Global Accessibility Awareness Day. Om dit te vieren hebben we ons nieuwe handboek over app toegankelijkheid gepubliceerd!

Je kunt de digitale editie gratis downloaden. Het handboek is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Er worden momenteel duizenden handboeken gedrukt. De komende weken zullen we meer dan 2000 gedrukte handboeken verzenden naar meer dan 30 landen! Dit is mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Abra.

Ook willen wij onze samenwerking met Stichting Accessibility benoemen. Zij gaan dit handboek gebruiken binnen hun project ‘Toegankelijkheid in Curriculum’. Studenten leren hierdoor tijdens hun studie over toegankelijkheid!

Verder willen wij onze ambassadeurs Jeroen de Vrind, Quintin Balsdon, MBCS, Chris McMeeking en Ben Ogilvie bedanken voor hun bijdragen aan het handboek.

Laten we ons inzetten voor het maken van apps die door iedereen kunnen worden gebruikt, ongeacht hun mogelijkheden. Samen maken we het verschil!

De voorkant van het handboek toont de titel Appt handboek toegankelijkheid, de uitgever Stichting Appt, de auteurs Jan Jaap de Groot en Paul van Workum en een illustratie van een persoon in een rolstoel omringt door icoontjes die te maken hebben met toegankelijkheid