Over ons

Stichting Appt is opgericht door Jan Jaap de Groot en Paul van Workum. Onze missie is dat iedereen gebruik kan maken van apps. Ons motto is: “iedereen appt”. Lees meer over onze impact.

Op dit platform delen wij onze kennis op het gebied van het ontwikkelen van toegankelijke apps. Daarnaast delen we ook graag kennis van andere partijen en organisaties op ons platform. Je vindt alle artikelen in onze kennisbank. Ook hebben we zelf de volledig toegankelijke Appt app ontwikkeld waarmee je de schermlezer gebaren eenvoudig kunt leren.

Het is belangrijk dat iedereen digitaal mee kan doen. De toegenomen digitalisering biedt veel kansen voor mensen met een beperking. Helaas blijken er vaak drempels te zijn waardoor apps niet te gebruiken zijn. Ervaar je zelf dat een app niet te gebruiken is? Maak dan een melding via ons meldpunt.

Wij kunnen je helpen om jouw app toegankelijk te maken. Dit doen we onder andere via een audit, training toegankelijkheid of ontwikkeling van een volledige app. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jan Jaap de Groot & Paul van Workum

Foto van Jan Jaap de Groot
E-mailadres: janjaap@appt.nl
Foto van Paul van Workum
E-mailadres: paul@appt.nl

Stage

Stichting Appt heeft regelmatig stageplekken beschikbaar. Kim en Tijn hebben succesvol hun stage afgerond bij ons. Momenteel lopen Justin en Farouk stage vanuit de opleiding HBO-ICT. Neem contact met ons op als je ook wilt bijdragen aan het toegankelijker maken van apps.

Neem contact op voor meer informatie

Accreditatie Dutch Digital Accessibility Index

Stichting Appt is geaccrediteerd door de Dutch Digital Accessibility Index (DDAI). We zijn volwaardig lid en hebben aangetoond dat we beschikken over de juiste kennis om digitaal toegankelijke producten te onderzoeken en ontwikkelen.

Meer informatie over DDAI

Schild DDAI (Dutch Digital Accessibility Index) - Accreditatie organisatie

Aangesloten bij Toegankelijke Recreatie

Stichting Appt is aangesloten bij de community Toegankelijke Recreatie. Dit is een zakelijk, professioneel netwerk voor recreatieondernemers, belangenbehartigers, brancheorganisaties en experts op het snijvlak van toegankelijkheid en recreatie.

Meer informatie over Toegankelijke Recreatie

Logo van toegankelijke recreatie voor aangesloten partners

Partners

David van der Loo van AppSpecialisten. David heeft meer dan meer dan 650 ondernemers met een app-idee persoonlijk geholpen. Op zijn website vind je enorm veel artikelen over het (laten) ontwikkelen van een succesvolle app.

Foto van Jan Jaap de Groot en Paul van Workum met handboek toegankelijk in hand.