Over ons

Stichting Appt is opgericht door Jan Jaap de Groot en Paul van Workum. Onze missie is dat iedereen gebruik kan maken van apps. Ons motto is: “iedereen appt”.

Op dit platform delen wij onze kennis op het gebied van het ontwikkelen van toegankelijke apps. Daarnaast delen we ook graag kennis van andere partijen en organisaties op ons platform. Je vindt alle artikelen in onze kennisbank. Ook hebben we zelf de volledig toegankelijke Appt app ontwikkeld waarmee je de schermlezer gebaren eenvoudig kunt leren.

Het is belangrijk dat iedereen digitaal mee kan doen. De toegenomen digitalisering biedt veel kansen voor mensen met een beperking. Helaas blijken er vaak drempels te zijn waardoor apps niet te gebruiken zijn. Ervaar je zelf dat een app niet te gebruiken is? Maak dan een melding via ons meldpunt.

Wij kunnen je helpen om jouw app toegankelijk te maken. Dit doen we onder andere via een quickscan, training of ontwikkeling. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jan Jaap de Groot & Paul van Workum

E-mailadres: janjaap@appt.nl

E-mailadres: paul@appt.nl

Perskit

Wil je een artikel over ons platform schrijven? Download hier onze perskit.

Accreditatie Stichting Appt

Stichting Appt voldoet aan het criterium van aantoonbaar toegankelijke producten en heeft
voldoende actuele deskundigheid en ervaring op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Schild DDAI (Dutch Digital Accessibility Index) - Accreditatie organisatie

Partners

David van der Loo van AppSpecialisten. David heeft meer dan meer dan 650 ondernemers met een app-idee persoonlijk geholpen. Op zijn website vind je enorm veel artikelen over het (laten) ontwikkelen van een succesvolle app.