Tijn nieuwe stagiair bij Stichting Appt

Hoi! Ik ben Tijn en ik ben deze week gestart als stagiair bij Stichting Appt in Oss. Stichting Appt deelt veel kennis op het gebied van ontwikkelen van toegankelijke apps. Jan Jaap en Paul vinden het namelijk belangrijk dat iedereen digitaal mee kan doen. Daar wilde ik graag aan bijdragen.

Wat ga ik doen?

Ik ben tweedejaars student Marketing & Communicatie aan de Leijgraaf in Oss. Online marketing en communicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken en daarom ga ik mezelf de komende tijd focussen op de online kanalen van het Meldpunt Ontoegankelijk. Hierbij kun je denken aan het professionaliseren van de website, contact met relaties onderhouden en het helpen bij nieuwe projecten. Met als doel meer naamsbekendheid, meer gebruikers en meer impact op app toegankelijkheid. Voor het meldpunt werk ik samen met Accessibility.

Paul en Tijn geven elkaar een boks voor de Appt banner.

Na het eerste gesprek met Paul voelde ik me erg welkom en was ik al snel op mijn gemak. Hierdoor was de keuze voor Stichting Appt al snel gemaakt. Ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan deze jonge, ambitieuze organisatie. Ik kijk erg uit naar komende tijd en hoop bij te kunnen dragen aan veel coole projecten en mogelijkheden. Ik word als stagiair echt gezien als onderdeel van het team en daardoor krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid. Ook krijg ik de vrijheid om zelf mijn tijd in te plannen, hierdoor is er een prettige en ontspannen werksfeer.

Wil je ook stagelopen bij Appt?

Ik kijk erg uit naar de komende periode. Ben je nieuwsgierig geworden? Op onze website www.appt.nl kun je alles vinden over de organisatie. Neem zeker een kijkje! Mocht je interesse hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Interesse om ook stage te komen lopen bij Stichting Appt? Bekijk ons SBB profiel als erkend leerbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *