Stichting Appt een erkend leerbedrijf bij het SBB

Foto van Paul, Jan Jaap en stagiaire Kim

In eind mei 2021 is Stichting Appt officieel een erkend leerbedrijf bij het SBB geworden. SBB laat beroepsonderwijs en bedrijfsleven samenwerken. Zij geven studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. In begin juni is bij ons de eerste stagiaire Kim gestart. Zij doet de opleiding marketing en communicatie. Kim heeft als een van de eerste opdrachten een interview afgenomen met Paul van Workum over deze erkenning bij SBB.

Foto van Paul, Jan Jaap en stagiaire Kim.

Het idee om een erkend leerbedrijf te worden

Via Linkedin kwam Paul terecht op een bericht van Kim. Zij is een student marketing en communicatie van ROC de Leijgraaf. In dit bericht gaf Kim aan op zoek te zijn naar een leuke stageplek bij een erkend leerbedrijf. Op dit moment waren wij nog geen erkend leerbedrijf. Stichting Appt is wel met een heleboel gave projecten bezig en dit kost natuurlijk veel tijd. Helaas bleef de marketing een beetje achter. De kans om een boost te geven aan de marketing en Kim een plek te geven in ons bedrijf hebben we met met beide handen aangegrepen. Er is daarom meteen actie ondernomen om van Stichting Appt een erkend leerbedrijf te maken.

Foto van Stagiere Kim Vullings

Wij hopen dat we tijdens de stage kennis kunnen overbrengen en Kim zo goed mogelijk kunnen begeleiden in het stageproces. Natuurlijk zou het helemaal geweldig zijn als we ook na de stageperiode samen kunnen blijven werken en van elkaars kwaliteiten gebruik te maken.

De mogelijkheden voor stagiaires bij Stichting Appt

Stichting Appt is een jong bedrijf met veel coole projecten, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Kim wordt echt gezien als onderdeel van ons bedrijf en daardoor zorgen we ervoor dat Kim veel verantwoordelijkheid krijgt. Kim krijgt vrijheid om haar eigen tijd en taken in te plannen, op die manier merk je dat er een prettige en ontspannen werksfeer ontstaat.

Stichting Appt een goed erkend leerbedrijf?

Op veel vlakken moet de basis binnen het bedrijf nog worden neergezet. Er is nog super veel te doen.  Er is ook veel kennis over marketing en communicatie aanwezig, maar de tijd ontbreekt. Kim kan vanaf het begin mee de basis leggen en interessante en leerzame projecten oppakken. De combinatie maakt het voor haar en toekomstige stagiaires enorm interessant.

Het doel van een erkend leerbedrijf zijn

De missie van Stichting Appt is dat iedereen gebruik kan maken van apps. Ons motto is: iedereen appt. Door de stagiaire op te nemen in ons bedrijf en daaraan te laten meewerken kunnen we dit doel sneller bereiken.

De toekomst van Stichting Appt als erkend leerbedrijf

Onlangs is er bij ons een mail binnen gekomen van een potentiële stagiaire die bij Stichting Appt wil starten in september. Ook hier zijn we weer een cool project aan het bedenken waar we mee aan de slag kunnen.

In de toekomst is het tevens onze bedoeling dat we vaker samen gaan werken met stagiaires.

Contactgegevens van Stichting Appt

Ben je nieuwsgierig geworden? Op onze website appt.nl kun je alles vinden over onze organisatie. Neem zeker een kijkje en neem contact met ons op als je interesse hebt om bij ons te komen werken!

Ons profiel als erkend leerbedrijf via SBB: https://stagemarkt.nl/bedrijven/profiel/stichting-appt/profiel-7ffd3948-37f7-4ce8-b5c6-c04dc364919a

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.