Nieuwe versie Appt app en beta versie ScreenReader app

Er is een nieuwe versie van de Appt app beschikbaar! En er is nu ook een beta versie beschikbaar van onze nieuwe ScreenReader app.

Een belangrijke wijziging is de doelgroep van de Appt app. Onze doelgroep was eerst zowel gebruikers van apps als makers van apps.

We hebben besloten om ons met de Appt app alleen nog maar te richten op de makers van apps. Bij de app Ontoegankelijk richten we ons namelijk al volledig op de gebruikers van apps.

De interface is op een aantal punten verbeterd. Zo zijn de kleuren bij dark mode nu beter te lezen. En zit er op veel meer plekken in de app een deel knop. De icoontjes in de tab bar zijn ook vernieuwd.

Download de Appt app voor iOS of de Appt app voor Android.

Schermlezer training

Een belangrijke functie in de Appt app is de schermlezer training. Deze training is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking. Later bleek dat deze training ook nuttig is voor makers van apps om te leren hoe de schermlezer werkt.

Internationaal bleek er ook interesse te zijn om deze training te volgen. We hebben daarom besloten om de schermlezer training in een losse app onder te brengen: de ScreenReader app.

We hebben de training naar het Engels vertaald. De training blijft ook in het Nederlands beschikbaar. We zijn nog bezig om de app te verbeteren.

Download de ScreenReader beta app voor iOS of de ScreenReader beta app voor Android.

We ontvangen graag feedback!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.