Conferentie (gratis) Gebruiker Centraal

Werk jij graag mee aan betere, inclusieve dienstverlening van de overheid? Maak jij je sterk voor diensten en communicatie die duidelijk, toegankelijk en bruikbaar zijn? Laat je dan inspireren door vakcollega’s en experts tijdens de jaarlijkse conferentie van Gebruiker Centraal.

Wat is gebruiker centraal?

Gebruiker Centraal is een community voor professionals die werken aan de online dienstverlening van de overheid. Via evenementen leren we van elkaars ervaringen en doen we ideeën op. Met instrumenten delen we die kennis.

Programma van de conferentie

Het dagprogramma op 2 december 2021 moet nog samen worden gesteld. Enkele ingrediënten: online en fysiek, voor ieder wat wils, praktisch, met elkaar, interactief, toepasbaar, iedereen doet mee. Heb jij ideeën of wensen voor het programma? Geef die hieronder door! Aanmelden kan ook al.

Zo blijf je op de hoogte

Als je je hieronder inschrijft, ontvang je automatisch nieuws over de conferentie. Je kunt Gebruiker Centraal ook op Linkedin of Twitter volgen om op de hoogte te blijven van deze dag en nog veel meer! Deelname aan deze conferentie is gratis.

Wij willen graag de activiteiten van gebruiker centraal onder de aandacht brengen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.