Hoe werkt toetsenbordbediening in een app?

Met een extern toetsenbord is het mogelijk om je toestel te bedienen. Voor mensen met een motorische beperking kan het lastig zijn om een touchscreen te bedienen. Het indrukken van toetsen is makkelijker. Voor blinde mensen is het toetsenbord vooral handig om sneller te kunnen navigeren en typen. Er zijn ook veel mensen die een toetsenbord aansluiten op hun tablet. Voor hen is het ook handig als ze een app kunnen bedienen via dit toetsenbord.

Kies waar je meer over wilt leren:

Meer hulpmiddelen