Hulpmiddelen om apps te gebruiken

1 november 2023

Ben je benieuwd welke hulpmiddelen er bestaan om apps te gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plek. De meest gebruikte hulpmiddelen zijn de schermlezer, stembediening, schakelbediening en toetsenbordbediening.

Kies het hulpmiddel waar je meer over wilt leren:

• Screen Reader icon

TalkBack: schermlezer voor Android

Dit artikel bevat verdiepende informatie over de TalkBack schermlezer voor Android.

TalkBack voor Android
  • Screen Reader icon

VoiceOver: schermlezer voor iOS

Dit artikel bevat verdiepende informatie over de VoiceOver schermlezer voor iOS.

VoiceOver voor iOS
  • Voice Control icon

Voice Access: stembediening voor Android

Dit artikel bevat verdiepende informatie over de stembediening Voice Access voor Android.

Voice Access voor Android
  • Voice Control icon

Voice Control: stembediening voor iOS

Dit artikel bevat verdiepende informatie over de stembediening Voice Control voor iOS.

Voice Control voor iOS
  • Switch Access icon

Toegang via schakelaar voor Android

Dit artikel bevat verdiepende informatie over het gebruik van 'Toegang via schakelaar' om je Android toestel te bedienen.

Toegang via schakelaar voor Android
  • Switch Access icon

Schakelbediening voor iOS

Dit artikel bevat verdiepende informatie over het gebruik van schakelbediening om je iOS toestel te bedienen.

Schakelbediening voor iOS
  • Keyboard Access icon

Toetsenbordbediening voor Android

Dit artikel bevat verdiepende informatie over het bedienen van je Android toestel met een toetsenbord.

Toetsenbordbediening voor Android
  • Keyboard Access icon

Toetsenbordbediening voor iOS

Dit artikel bevat verdiepende informatie over het bedienen van je iOS toestel met een toetsenbord.

Toetsenbordbediening voor iOS