Hoe zet je Voice Access aan op Android?

Je kunt Voice Access op twee manieren aanzetten. Nadat je Voice Access hebt geïnstalleerd, kun je het de eerste keer alleen op manier 1 aanzetten.

Manier 1: via instellingen

1. Open de Instellingen-app
  2. Tik op Toegankelijkheid
  3. Tik op Voice Access, te vinden onder het kopje ‘Gedownloade services’
  4. Zet de schakelaar aan

Zet vervolgens bij de Voice Access instellingen de ‘Time out after no speech’ schakelaar uit.

Manier 2: via snelkoppeling

1. Open de Instellingen-app
  2. Scroll naar onderen, tik op Toegankelijkheid
  3. Tik op Sneltoets via volumeknop
  4. Zet de schakelaar aan
  5. Tik op Service van sneltoets
  6. Tik op TalkBack
  7. Houd beide volumeknoppen drie seconden ingedrukt

Let op: dit werkt alleen op toestellen met Android versie 8 of hoger.